Nowe zasady dotyczące cookies

Wykorzystujemy pliki cookies (ciasteczka), aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania.
Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies.
Szczegółowe informacje w polityce naszej firmy dotyczącej cookies >

Softech GASTROFINANSE

UNIKALNE CECHY PROGRAMU

  • kontroluje wszystkie koszty Twojej gastronomii, nie tylko surowce
  • prosty i intuicyjny w obsłudze
  • odpowiedni dla gastronomii pojedynczej i sieciowej
  • minimum wprowadzania danych, maksimum analiz i zestawień

GŁÓWNE FUNKCJE PROGRAMU

  • realny wynik finansowy z działalności gastronomicznej
  • analiza kosztów surowcowych, operacyjnych, personalnych
  • zarządzanie zobowiązaniami
  • grafiki pracownicze i inne narzędzia managera gastronomii

JUŻ TERAZ OPROGRAMOWANIE JEST W PEŁNI ZINTEGROWANE Z GASTRO POS, SZEF

FINANSE

GastroFinanse - moduł: Finanse

Proste i intuicyjne narzędzie do tworzenia analiz finansowych. Dzięki nim na bieżąco znasz kondycję finansową swojego biznesu gastronomicznego (pojedynczego lub sieci). Prowadząc analizy w programie Gastro Finanse masz poczucie efektywnej kontroli nad swoją gastronomią oraz możliwość wpływania na nią poprzez podejmowanie trafnych decyzji.

Główne funkcje: WYNIK FINANSOWY, ANALIZA WSZYSTKICH KOSZTÓW, ANALIZA FOOD COST, ANALIZY OKRESOWE, PORÓWNAWCZE

 

PŁATNOŚCI

GastroFinanse - moduł: Płatności

Ten moduł generuje zestawienia bieżących i przyszłych zobowiązań wobec Twoich dostawców. Funkcje programu umożliwiają również wygodne rozliczanie uregulowanych zobowiązań (wpłata zwykła, wpłata zbiorcza) oraz podgląd dodatkowych informacji, jak: wskaźniki zadłużenia, charakterystyka obrotów z kontrahentami.

Główne funkcje: ZESTAWIENIA PŁATNOŚCI (bieżące i przyszłe), WSKAŹNIK ZADŁUŻENIA, OBROTY Z KONTRAHENTAMI, UDZIAŁ DOSTAWCÓW W ZAKUPACH OGÓŁEM

 

GRAFIKI PRACOWNICZE

GastroFinanse - moduł: Grafiki pracownicze

Grafik:
Moduł umożliwia Ci wygodne planowanie pracy personelu oraz wydruk: grafików, list obecności, formularzy próśb grafikowych i dyspozycyjności. Planowanie pracy uwzględnia wcześniej zadeklarowane przez pracowników dyspozycyjności.

Analiza kosztów personalnych:
Już na etapie tworzenia grafiku tygodniowego kontrolujesz koszty pracownicze. Program generuje bowiem analizę kosztów personalnych na podstawie tworzonych planów pracy. Jeśli uznasz ją za niezadowalającą, możesz zmieniać grafik dostosowując go do swoich celów kosztowych.

 

NARZĘDZIA MANAGERA

GastroFinanse - moduł: Narzędzia Managera

Narzędzia niezbędne w codziennej pracy managera gastronomii.

Główne funkcje:
- kalkulator marż – korzystaj kiedy tworzysz nowe dania lub całe menu
- inwentaryzacja dzienna - doskonałe narzędzie do wyrywkowej kontroli surowców
- raport kasowy – kontroluj obrót i stan gotówki w firmie
- druki - korzystaj z wzorów umów i druków wewnętrznych dla gastronomii